divendres, 28 de maig del 2021

COVID19

 

Al centre mèdic Insolafrica continuem fent test de diagnòstic ràpid de la covid19 i el resultat és que continuen els casos positius.

Al Camerun, pel que sigui, és difícil que la gent respecti les mesures de seguretat i es creguin aquesta pandèmia mundial.

Davant aquesta situació, Insolafrica és rigorosa i contundent fent promoció i prevenció tant al centre mèdic com a l’escola i a tota la població en general  (cada dissabte personal infermer del centre fa visites a domicili per fer promoció i prevenció de la salut) recomanant a tothom, especialment als treballadors de l’escola i del centre mèdic, que es vacunin.

 

En el centro médico Insolafrica continuamos haciendo test de diagnóstico rápido covid19 y el resultado es que continúan los casos positivos.

En Camerún, por lo que sea, es difícil que la gente respete las medidas de seguridad y se crean esta pandemia mundial.

Ante esta situación, Insolafrica es rigurosa y contundente haciendo promoción y prevención tanto en el centro médico como en la escuela y a la población en general (cada sábado personal enfermero del centro hace visitas a domicilio para hacer promoción y prevención de la salud) recomendando a todos, especialmente a los trabajadores de la escuela y del centro médico, que se vacunen.

 

 Au centre médical Insolafrica, nous continuons à faire des tests rapides du covid19 et le résultat est que les cas positifs continuent.

Au Cameroun est difficile de respecter les mesures de sécurité pour prévenir cette pandémie mondiale.

Face cette situation Insolafrica est rigoureuse, elle fait promotion et prévention au centre médical, à l'école et à l'ensemble de la population en général (descentes communautaires les samedis) et recommande à tout le monde se vacciner, spécialement les travailleurs du centre et de l’école. 

                                  

                                 

        
           

                                


 

                                  


                                   

                       

                   
                                         

                                            

     

                             


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada