dimarts, 11 de maig del 2021

DIA INTERNACIONAL INFERMERIA - DIA INTERNACIONAL ENFERMERIA - JOURNE INTERNACIONALE INFIRMIERS

 

12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria

Aquest any, més que mai, s’ha destacat el paper essencial de les infermeres i infermers. Experts en atenció, prevenció, control de les infeccions i presents en tot moment i en tots els fronts per al pacient, infermeria ha fet i esta fent una feina excepcional a primera línia de la lluita contra la pandèmia COVID -19.

L’equip Insolàfrica, l’escola universitària Insolàfrica i el Centre Mèdic Insolàfrica aprofita aquesta diada per donar les gracies a aquest col·lectiu tant important i necessari.

MOLTES GRÀCIES

 

12 de mayo, Día Internacional de la Enfermería

Este año, más que nunca, se ha destacado el papel esencial de las enfermeras y enfermeros. Expertos en atención, prevención, control de las infecciones y presentes en todo momento y en todos los frentes para el paciente, enfermería ha hecho y está haciendo un trabajo excepcional en la primera línea de lucha contra la pandemia Covid-19.

El equipo Insolàfrica, la escuela universitaria Insolàfrica y el Centro Médico Insolàfrica aprovecha este día para dar las gracias a este colectivo tan importante y necesario.

MUCHAS GRACIAS

 

 12 mai, Journée internationale des soins infirmiers

Cette année, plus que jamais, le rôle essentiel des infirmières et infirmiers a été souligné. Experts en soins, prévention, contrôle des infections et présents en tout temps et sur tous les fronts pour le patient, les infirmiers ont fait et font un travail exceptionnel à la pointe de la lutte contre la pandémie COVID -19.

L'équipe Insolàfrica, l'école universitaire Insolafrica et le centre médical Insolafrica profitent de cette journée pour remercier ce groupe très important et nécessaire.

MERCI BEAUCOUP









 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada